Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

Nationale Rundvee Manifestatie

Categorie:Beurs
Adres:Rieteweg 4 Zwolle
Plaats:IJsselhallen Zwolle
Van:27-06-2014 00:00
Tot:28-06-2014 00:00

Ontmoet de toppers van de toekomst

Nog even en dan barst het grootste koeienfeest van Nederland weer los: de NRM. Ook dit jaar zijn wij present om met u bij te praten en samen de topkoeien van Nederland te bekijken. Komt u ook?

De kalveren van nu zijn de toppers van de toekomst. Welke kalveren worden honderdtonners en realiseren na 2015 het hoogste saldo? Onze VITA-voedingsaanpak voor jongvee biedt ondersteuning om de kalveren van nu te laten ontwikkelen tot topkoeien voor de toekomst. Naast onze melkveespecialisten ook de jongveeopfokspecialisten aanwezig. Zij informeren u over de jongveeopfok en adviseren u over het totaalconcept waarbij naast voeding en gezondheid bijvoorbeeld ook huisvesting en klimaat aan bod komen. Met als doel een probleemloze opfok van kalf tot vaars.

Eén van de speerpunten in de VITA-voedingsaanpak is de jeugdgroei. De jeugdgroei bepaalt de latere melkproductie. Vaak zien we dat veehouders de groei van hun jongvee ‘met het oog’ in de gaten houden. We dagen u uit om uw ogen te testen… Doe mee aan onze prijsvraag. Raad de borstomvang en het gewicht van de kalveren op onze stand.