Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

Praktische bijeenkomst over biestmanagement, Sterksel

Adres:VIC Sterksel
Plaats:Vlaamseweg 17, 6029 PK, Sterksel
Datum:19-05-2014
Tijd:16:00 - 21:00 uur

De afgelopen jaren heeft ForFarmers samen met VarkensNET al diverse sessies over kraamstalmanagement georganiseerd. Telkens waren varkenshouders erg enthousiast en gingen met hele praktische zaken naar huis.

Tegelijkertijd kwamen er tijdens deze sessies weer nieuwe vragen naar boven. Het viel ons op dat er veel vragen gesteld werden over de biestvoorziening van de biggen. Daarom heeft VarkensNET samen met ForFarmers en MERIAL een nieuwe “Wroeten met VarkensNET Biestmanagement” ontwikkeld. In deze sessie krijgt u veel informatie over biestverstrekking.

Naast 3 lezingen bieden we een interactief programma aan waar u veel leert en deelt met collega varkenshouders. We vragen iedere deelnemer om enkele foto’s in de kraamstal te maken en deze vooraf te mailen naar de Netmentor (zie ook de uitnodiging). Tijdens één van de drie sessies waarin u met collega varkenshouders ideeën uitwisselt zullen we deze foto’s gebruiken om de discussie nog praktischer te maken. We nodigen u en uw personeelsleden van harte uit om deel te nemen aan deze “Wroeten met sessie”.

Bekijk voor meer informatie de volledige uitnodiging.

Of meld u direct aan.