Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

Studieavond Maasland Agri: Melken in een nieuw tijdperk

Categorie:Regiotap
Adres:Vrijkebomenweg 9, Ospel
Plaats:Ospel
Datum:05-11-2015
Tijd:12:15 - 16:30 uur

Maasland Agri nodigt u uit voor een studiemiddag ‘Koeien melken in een nieuwe tijd binnen fosfaatgrenzen en fluctuerende opbrengstprijzen’ met drie deskundige sprekers:

  • Edwin Broeders, specialist mestregelgeving bij ForFarmers, vertelt hoe u maximaal kunt melken binnen uw fosfaatreferentie.
  • ‘Inspelen op prijsschommelingen en bijbehorend liquiditeitsbeheer’ is het thema van Eric Smolders, van Smolders Agro Advies. Daarnaast neemt hij u mee in de omslag van kostprijsdenken naar maximalisatie van bedrijfssaldo (zie ook www.smoldersagroadvies.nl).
  • Pierre van Oort, technisch specialist bij ForFarmers, legt uit hoe de adviseurs van ForFarmers u kunnen helpen met het verhogen van de fosfaatefficiëntie op uw bedrijf en welke hulpmiddelen en producten ForFarmers hiervoor biedt.

We hebben de gezellige locatie van Boerenspellen geregeld, waar een melkveebedrijf wordt gecombineerd met een recreatieve tak en vergaderfaciliteiten (zie www.boerenspellen.nl). Deze middag is bedoeld voor alle melkveehouders uit Oost-Brabant en Limburg, dus neem gerust uw collega mee.

Soep en broodjes staan om 12.15 uur voor u klaar! Om 16.00 uur sluiten we af met een drankje.

Interesse?
Meldt u dan uiterlijk 2 november aan op www.maaslandagri.nl, mail naar info@maaslandagri.nl of bel 0161-451177. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Wij verwelkomen u graag!

Maasland Agri,

Bart Bastiaansen, Hans Berkers, Jan Ebskamp, Peter Ramakers, Ando Veens, Peter Kanters en Pieter van der Kolk