Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

VIP studiereis geitenhouderij

Categorie:Event
Plaats:Duitsland
Van:05-11-2015 10:00
Tot:07-11-2015 00:00

VIP studiereis geitenhouderij

Beste geitenhoud(st)er,

Wilt u even weg van uw eigen bedrijf, samen met uw partner of medewerkers en collega-geitenhouders op pad en inspiratie opdoen voor uw eigen bedrijf? Ga dan mee met onze studiereis naar Duitsland.

Samen met collega-geitenhouders en geitenspecialisten van ForFarmers bezoeken we meerdere interessante bedrijven. Hoe ziet de geitenzuivelmarkt er in Duitsland uit? Naast geitenbedrijven met een eigen visie op voeding en management, bekijken we hoe men in Duitsland al jarenlang succesvol de transitieaanpak hanteert op grootschalige melkveebedrijven. Wat kunnen we als Nederlandse geitenhouder hiervan leren? Ook de varkenshouderij met topmanagement en focus op gezondheid passeert de revue. Daarnaast proeven we letterlijk en figuurlijk de Duitse cultuur en is er voldoende ruimte onderweg om te socializen.

Wanneer: van donderdag 5 t/m zaterdag 7 november.
We vertrekken op 5 november ‘s ochtends uit Hengelo (Ov) per luxe touringcar. De kosten bedragen € 500,- per persoon (op basis van een tweepersoonskamer); dit is inclusief vervoer, excursies, overnachtingen met ontbijt, lunch en diner. Eventuele extra drankjes in de bar of het hotel zijn voor eigen rekening.

Enthousiast geworden? Vul dan het formulier in. Ruimschoots voor vertrek ontvangt u een uitgebreide reisbeschrijving, alsmede een programma en informatie m.b.t. de overnachtingen. LET WEL: vol = vol!

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw geitenspecialist van ForFarmers of de dealer.

Meld je hier aan