Zoeken
For the Future of Farming
FarmConsult VergunningscheckHeader template_klein FFHx nl_Fosfaatrechtenboer en zoonproductierechtenbiggen 2kuikensmelkveeresultaten

Voorontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied Borger-Odoorn’

Vanaf donderdag 29 juni 2017 ligt het voorontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied Borger-Odoorn’ (hierna: het voorontwerp) van de gemeente Borger-Odoorn ter inzage. Tot en met donderdag 10 augustus 2017 kunt u uw inspraakreactie op dit voorontwerp bij de gemeente kenbaar maken.

Past het voorontwerp binnen uw toekomstplannen of wilt u activiteiten legaliseren?
Mogelijk sluit het voorontwerp niet aan bij uw toekomstplannen of wellicht biedt het mogelijkheden om bestaande (neven)activiteiten te legaliseren. Nu is het misschien nog mogelijk om de gemeente te verzoeken om uw plannen op te nemen in het ontwerp, zodat u hiervoor op een later moment geen afzonderlijke en mogelijk kostbaardere procedure hoeft te doorlopen. We willen u erop wijzen dat u bij het voorontwerp meer tijd en mogelijkheden heeft om te reageren en anticiperen op voorgenomen veranderingen. 

FarmConsult beoordeelt voor u het voorontwerp
Het is zeer raadzaam om de gevolgen en mogelijkheden van het voorontwerp specifiek voor uw bedrijf te beoordelen. Het goed beoordelen van de gevolgen van een bestemmingsplan is maatwerk echter en kan erg lastig zijn. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het voorontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een inspraakreactie zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven adviezen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op
Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met FarmConsult, te bereiken op telefoonnummer 0573 28 89 89, of met uw bedrijfsadviseur van FarmConsult. Het is ook mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op. In verband met de vakantieperiode vragen wij u zich voor 15 juli 2017 aan te melden.

Voor andere vragen over bedrijfsontwikkeling kunt u eveneens bij FarmConsult terecht (zie ook www.farmconsult.nl).

Informatie/aanmelding afspraak Borger-Odoorn