Zoeken
For the Future of Farming
FFHX-Geiten-2FFHX-Geiten-5

Geitensymposium: Optimaal van start in 2018 - van opfok tot ruwvoermanagement

Denkavit en ForFarmers nodigen eigenaren en bedrijfsleiders van praktiserende geitenbedrijven op donderdag 30 november 2017 van harte uit voor het Geitensymposium.

Het symposium is voorafgaand aan de beurs Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem. Drie boeiende sprekers geven hun visie op het thema 'Optimaal van start in 2018 - van opfok tot ruwvoermanagement'. Na afloop kunt u tijdens de lunch bijpraten met collega-geitenhouders en de aanwezige kennispartners.

Presentaties met praktische handvaten
De eerste 24 uur na geboorte zijn van cruciaal belang voor uw geitenlammeren. Hier kunt u het verschil maken voor prestaties van uw toekomstige melkgeiten. Ook in de opfokperiode draait het om de juiste aanpak: hoe kunt u de weerstand van de lammeren vergroten en het medicijngebruik minimaliseren? Bij de melkgeiten biedt het ruwvoermanagement nog veel aanknopingspunten voor optimalisatie. Hoe haalt u meer melk uit uw ruwvoer? Deze zaken én enkele actualiteiten komen aan bod tijdens het symposium voor geitenhouderij.

Programma
10.15 uur Ontvangst met koffie en krentenwegge
10.45 uur Opening door dagvoorzitter
11.00 uur Presentaties van Henk van der Horst (Denkavit), Wico Teeuw (DAP De Klomp) en Tom Niehof (ForFarmers) + discussie
12.30 uur Afsluiting
12.40 uur Lunch
13.00 uur Bezoek aan de beurs*

* NB: Voor bezoek aan de beurs dient u apart kaarten te kopen via de website van RMV Gorinchem of aan de kassa.

Graag tot ziens op het symposium!

Wilt u de uitnodiging nog eens lezen?  

Aanmelden