Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

Gewasbeschermingslicentie aantekening KBA

ForFarmers organiseert in samenwerking met AOC een aantal kennisbijeenkomsten 'Knaagdierbeheersing op het agrarisch bedrijf' (KBA). Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor diegene die nog geen aantekening ‘KBA’ op een geldig vakbekwaamheidsbewijs gewasbescherming heeft. U dient 1 bijeenkomst te volgen.

Middagbijeenkomsten zijn van 13.00 tot 16.00 uur.
Avondbijeenkomsten zijn van 19.45 tot 22.45 uur.

Data en locaties:

Datum Locatie Adres Plaats
Donderdagavond 1 juni Emmen, van der Valk Verlengde Herendijk 50 7833 JD Nieuw Amsterdam (Emmen)
Woensdagmiddag 21 juni Brasserie de Wrange Rekhemseweg 144 7004 HD Doetinchem
Donderdagmiddag 22 juni AOC Almelo Bornebroeksestraat 348 7609 PH Almelo

Vakbekwaamheidsbewijs voor binnentoepassing
Tot 1 juli 2015 gold voor agrarische bedrijven een vrijstelling om professionele rodenticiden te gebruiken. Vanaf 1 juli 2015 is deze vrijstelling vervallen en is voor het gebruik van professionele rodenticiden een vakbekwaamheidsbewijs nodig.

Let op: Bovenstaande kennisbijeenkomsten zijn dus alleen bestemd voor deelnemers met een agrarisch bedrijf, voor binnentoepassing en met een geldig vakbekwaamheidsbewijs (Uitvoeren of Bedrijfsvoeren Gewasbescherming).

Er kunnen maximaal 20 deelnemers per bijeenkomst aanwezig zijn dus VOL=VOL. De kosten bedragen € 80,- en worden achteraf gefactureerd. U krijgt tijdens de bijeenkomst een hand-out, een voorbeeld “bestrijdingsplan” en het cursusboek “Knaagdierenbeheersing op het agrarisch bedrijf”. Vergeet niet uw geldige licentie en identiteitsbewijs mee te nemen.

 

Meld u hier aan