Zoeken
For the Future of Farming
Banner melkers van morgen (2)

Kom naar Melkers van Morgen op 5 juli 2017

Melkers van Morgen is voor veehouders en loonwerkers hét evenement om bij te blijven op het gebied van ruwvoer. Melkers van Morgen zit bovenop de actualiteit en  vertaalt innovaties en nieuwe inzichten direct door naar praktische waarde voor het boerenbedrijf. Het centrale thema is altijd: ‘Efficiënter melk produceren uit eigen ruwvoer’.

Ook  in 2017  mag u weer een boeiend en gevarieerd programma verwachten met tal van interactieve workshops en velddemonstraties rondom alle belangrijke onderdelen van de ruwvoerteelt. Speciale  aandacht is er dit jaar o.a. voor precisielandbouw (bodemscan), verbetering mestbenutting bij gras- en maisteelt, groenbemesters en vanggewassen voor mais, alternatieve gewassen, onkruidbestrijding in mais met minimale middelen, waterkwaliteit en aanpak van verdroging en vernatting. Ook worden de resultaten van het eerste Nederlands onderzoek naar de meerwaarde van Shredlage mais gepresenteerd.

Hiernaast hebt u de mogelijkheid om tijdens Melkers van Morgen uw gewasbeschermingslicentie (module Teelt) te verlengen.

Aanmelden voor Melkers van Morgen 2017
Na aanmelding via het onderstaande formulier hebt u gratis toegang tot Melkers van Morgen. 
Dit formulier is niet van toepassing voor bezoekers die tijdens Melkers van Morgen hun gewasbeschermingslicentie willen verlengen. Aanmelding voor verlenging van de gewasbeschermingslicentie (verplicht!) in combinatie met aanmelden voor Melkers van Morgen kan via het formulier op deze pagina..

Voor meer informatie kun  u contact opnemen met onze klantenservice: 088 024 8010

Wij zien u graag op 5 juli in Hengelo (Gld)!

KTC De Marke 
Roessinkweg 2 
7255 PC Hengelo (Gld)

Aanvang ochtendronde:   9.00
Aanvang middagronde:    12.45

 

Aanmelden