Zoeken
For the Future of Farming
Banner melkers van morgen (2)
Banner melkers van morgen (2)

Spuitlicentie verlengen tijdens Melkers van Morgen op 5 juli 2017

Melkers van Morgen is voor veehouders en loonwerkers hét evenement om bij te blijven op het gebied van ruwvoer. Melkers van Morgen zit bovenop de actualiteit en  vertaalt innovaties en nieuwe inzichten direct door naar praktische waarde voor het boerenbedrijf. Het centrale thema is altijd: ‘Efficiënter melk produceren uit eigen ruwvoer’.

Ook  in 2017 kunt op Melkers van Morgen uw gewasbeschermingslicentie module Teelt verlengen. Voor deze verlenging wordt een ochtend en middagprogramma georganiseerd. U moet zich hiervoor melden om 9.00 uur of 12.45 uur bij de tafel van het AOC. Vergeet niet uw licentiekaart en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. De kosten bedragen €35,- en worden achteraf gefactureerd.

Vooraf inschrijven voor deelname via het onderstaande formulier is noodzakelijk. Dit kan tot en met 30 juni. Na inschrijving bent u meteen aangemeld voor deelname aa Melkers van Morgen 2017; dit hoeft u dus niet separaat nogmaals te doen. Voor meer informatie kun  u contact opnemen met onze klantenservice: 088 024 8010.

Aanmelden