Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

27-10-2017

ForFarmers zoekt teamleden voor Alpe d'HuZes

Meld je aan voor BIG Challenge 2018

Al enkele jaren zetten vertegenwoordigers uit de agrarische sector zich gezamenlijk in om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Ze doen als grootste team, BIG Challenge, mee aan Alpe d’HuZes en zamelen geld in voor onderzoek zodat kanker een beheersbare ziekte wordt waarmee goed valt te leven. BIG Challenge zoekt versterking. Doe je mee?

Kanker treft 1 op de 3 mensen en heeft grote gevolgen voor de getroffene en voor familie en vrienden. Door deelname aan Alpe d’HuZes en door het werven van zo veel mogelijk sponsorgelden blijf je niet machteloos aan de zijlijn staan. De energie en kracht die je door die inzet krijgt, geeft meer dan alleen voldoening; het is een cadeau voor het leven.

2018: jubileum-editie
In 2018 gaat BIG Challenge - Farmers against cancer - voor de tiende keer deelnemen aan Alpe d’HuZes; een jubileum dus! De afgelopen negen edities hebben in totaal al bijna 1.300 mensen met BIG Challenge aan Alpe d’HuZes deelgenomen. Het jaar 2017 heeft zelfs een eindbedrag van ruim 1,2 miljoen euro opgeleverd. Hierdoor heeft BIG Challenge een bijdrage van 12% geleverd aan de opbrengst van Alpe d’HuZes 2017 (€ 10.381.912). Een resultaat waarop de agrarische sector trots mag zijn! Wij hopen dat in 2018 opnieuw veel mensen uit de agrarische sector zich samen met BIG Challenge voor KWF Kankerbestrijding willen inzetten. Daarmee maken zij extra onderzoek mogelijk, dat er voor kan zorgen dat mensen op termijn niet meer dood hoeven te gaan aan kanker, maar met kanker oud kunnen worden.

Meedoen met het ForFarmers-team
Op 7 juni 2018 doet BIG Challenge weer mee aan Alpe d’HuZes. Wil jij ook een bijdrage leveren en iets doen voor een ander? BIG Challenge zoekt en verwelkomt betrokkenen, werknemers, bedrijven en ondernemers uit de hele land- en tuinbouw om mee te doen als sponsor, fietser, loper, vrijwilliger of supporter. Geef jezelf dat cadeau voor het leven en doe mee!

Meedoen met het ForFarmers-team? Mail naar tom.niehof@forfarmers.eu of harold.korsten@forfarmers.eu

Meer weten? Kijk op www.bigchallenge.eu

Meer over Alpe d’HuZes op www.opgevenisgeenoptie.nl