Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

09-11-2015

Klant ForFarmers winnaar Topkuil 2015

Voor het tweede jaar op een rij heeft een klant van ForFarmers de Topkuil-verkiezing van Agrio gewonnen. Dit jaar is de eerste prijs van de Topkuil verkiezing gegaan naar Arnold van Schriek, melkveehouder in Netterden. Dat laat het tijdschrift MelkveeMagazine weten op hun website melkvee.nl. Topkuil is een jaarlijks terugkerend competitie-element waarbij gezocht wordt naar de maker van de beste voorjaarkuil. Van Schriek wordt begeleidt door ForFarmers melkveespecialist Roy Berentsen. Wij zijn trots op deze overwinning van onze klant. Van Schriek is deelnemer aan de Vruchtbare Kringloop Achterhoek.

Melkvee.nl over Topkuil-winnaar Van Schriek
“Van Schriek is een van de drie finalisten die de jury afgelopen weken heeft bezocht. De jury is van mening dat hij kritisch is op alle punten rondom het kuilmanagement.” Als winnaar krijgt Arnold van Schriek een meerdaagse studiereis naar Frankrijk, met onder andere een bezichtiging van de Kuhn-fabriek.

Actief deelnemer aan Vruchtbare Kringloop Achterhoek
Van Schriek is deelnemer aan de het project Vruchtbare Kringloop Achterhoek en verdiept zich zodoende al twee jaar de Kringloopwijzer, bodem en goede ruwvoerwinning. Eerder publiceerde Vruchtbare Kringloop Achter een interview met Van Schriek over zijn visie op de bodem.


(Bron: Melkvee.nl / Vruchtbare Kringloop Achterhoek)

Klant ForFarmers winnaar Topkuil 2015 Arnold Van Schriek