Zoeken
ForFarmersForFarmers

Bedrijfsprofiel

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 9,1 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is zij marktleider in Europa. Naast diervoeders voor de rundvee-, varkens-, pluimvee- en paardensector levert ForFarmers handelsproducten voor akker- en weidebouw en biedt klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling.

Gelet op haar positie in de voedselketen wil ForFarmers toonaangevend zijn in duurzaam ondernemen. Door op efficiënte wijze diervoeders te produceren en producten en concepten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat dieren het voer op gezondere en betere wijze kunnen benutten (verbetering voerefficiëntie) levert zij een bijdrage aan een economisch rendabele en duurzame voedselproductie. Hiervoor beschikt het bedrijf over een eigen innovatiecentrum, dat nauw samenwerkt met gerenommeerde onderzoeksinstituten en universiteiten.

In 2015 bedroeg de netto-omzet ruim € 2,2 miljard. ForFarmers heeft 2.370 medewerkers in dienst en productievestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lochem (NL).