Zoeken
For the Future of Farming
BierbostelKoeienCorngoldPluimveeProtiWanze

Werkwijze

Een aanzienlijk deel van de DML-producten koopt ForFarmers rechtstreeks in bij veelal vaste telers en leveranciers. Een groot deel wordt direct verkocht aan de eindverbruiker. Door de korte lijn tussen in- en verkoop is de kwaliteit beter te garanderen en kunnen wij goed inspelen op wensen van leveranciers en afnemers. Daarnaast kopen en verkopen we onze producten ook via handelskanalen. Dit biedt voordelen in de vorm van een groter volume en een uitgebreider assortiment. 

Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij weten alles over de toepassing van de DML-producten in de veehouderij. Ook over de beste wijze van opslag. Bent u varkenshouder, rundveehouder, pluimveehouder, bedrijfsadviseur of producent van levensmiddelen en wilt u meer weten? Vul het contactformulier in en ontdek wat ForFarmers voor u kan betekenen.

Gewaarborgde afname voor leveranciers
Het aanbod van vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders kent pieken en dalen. Bovendien zijn sommige producten beperkt houdbaar. Afname (én levering aan klanten) is bij ons echter altijd gewaarborgd, zodat uw productproces ongestoord blijft. Vanzelfsprekend worden houdbaarheid en kwaliteit van producten streng bewaakt. We zijn 24/7 bereikbaar voor onze leveranciers.

Uiteraard stellen wij alles in het werk om uw product optimaal te vermarkten. Daarnaast is service bij ons geen loze kreet. In goed overleg kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Zoals het logistieke traject, de kwaliteitsbewaking en de administratieve afhandeling. Wij streven naar goede en langdurige contacten met onze relaties. Dus, heeft u vragen of loopt er iets niet helemaal naar wens? Meld het ons en we zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing. Wilt u weten wat ForFarmers voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Logistieke aanpak
Wij leveren zoveel mogelijk direct aan de eindverbruiker. Zo houden we de distributiekosten laag. Een efficiënt distributie- en transportsysteem is essentieel. ForFarmers maakt daarvoor gebruik van de diensten van zusterbedrijf FF Logistics en derden. 

Opslag en tankpark
Wij hebben ruime eigen faciliteiten voor de opslag en productie van vloeibare producten. Deze tankparken liggen op diverse goed bereikbare locaties. De verwerking van vloeibare producten gebeurt onder andere op ons eigen tankpark in Lochem. Daarmee kunnen we flexibel inspringen op onverwachte schommelingen in het aanbod. En dat is prettig, voor zowel afnemers als leveranciers.