Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiƫntQuick FitVoertaal Melkvee

Ervaren en gedreven specialisten

ForFarmers vindt dat elk product dat een veehouder van ons krijgt, moet bijdragen aan zijn bedrijfsresultaat. Daarom leveren wij niet alleen goed voer, maar komt dit altijd met een gedegen advies door de accountmanager en/of de specialist. Juist deze combinatie van voer en advies zorgt voor voorspelbaar resultaat en aantoonbaar rendement voor de veehouder. Maximaal resultaat halen, dat kan alleen als voeding en bedrijfsomstandigheden goed op elkaar aansluiten. Beide moeten optimaal zijn en goed in balans met elkaar. ForFarmers investeert veel in voer en advies, met de bedoeling dat onze klanten daar ook optimaal gebruik van maken.

De melkveespecialist of uw dealer is uw vaste aanspreekpunt. Mocht u op een bepaald vakgebied extra willen sparren, dan kunt u aan uw melkveespecialist of dealer vragen of zij de specialist op het gevraagde gebied, in uw regio, eens wil meenemen. Uw melkveespecialist of dealer blijft dus uw eerste aanspreekpunt.

Uw interesse in één van de specialisten of hun vakgebieden kunt u ook kenbaar maken door het contactformulier in te vullen. Dit formulier zal dan worden doorgestuurd naar uw vaste melkveespecialist of dealer. Indien u geen klant bent, wordt er contact opgenomen en gekeken welke specialist het beste bij u past.
 

  • Melkveespecialist
  • Technisch specialist
  • Jongveespecialist
  • Ruwvoerspecialist
  • Kempen-specialist
  • AMS-specialist (voor robotmelkers)
  • Weide Coach
  • Specialist mestwetgeving

Meten is weten met Agroscoop

Agroscoop is een interactief managementprogramma dat speciaal ontwikkeld is om u een betrouwbaar inzicht te geven in de technische en economische kengetallen van uw bedrijf. Samen met uw ForFarmers melkveespecialist of dealer kunt u duidelijke analyses maken van deze technische en economische cijfers. Ook kunt u uw bedrijfsprestaties vergelijken met soortgelijke bedrijven. Agroscoop maakt het mogelijk om de beschikbare informatie om te zetten in goede en rendabele bedrijfsbeslissingen. Dankzij Agroscoop kunt u het hoogste bedrijfsrendement behalen.

Meer informatie via de volgende links:

Inspiratie voor uw studieclub

De juiste inhoud voor een geslaagde bijeenkomst
Ervaringen en kennis delen staan centraal tijdens studieavonden en workshops. Maar elke inhoud geeft u mee? Wij helpen studieclubs graag bij het organiseren van een geslaagde bijeenkomst. Download hier het overzicht met onderwerpen waarover wij studieavonden en workshops verzorgen.

Op maat gemaakt
Sprekers van bijvoorbeeld  fokkerij-instellingen en/of dierenartsen nodig? De bijeenkosmt comvineren met een stalbezoek? Samen maken we een programma en presentatie op maat. We spreken uw wensen door ena dviseren waar nodig om tot een geslaagde avond te komen.

Meteen aan de slag?
Neem contact op met uw melkveespecialist, accountmanager, dealer, onze Klantenservice Herkauwers via 088 024 80 10 of via het contactformulier