Zoeken
For the Future of Farming
MelkefficiƫntQuick FitFeed2MilkAgroscoopVoertaal Melkvee

Kom naar Melkers van Morgen 2016

Categorie:Open dag
Adres:KTC De Marke
Plaats:Hengelo (Gld)
Datum:21-06-2016
Tijd:09:15 - 16:30 uur

Wat laat u aan opbrengst liggen bij de ruwvoerteelt? Kan de benutting van het ruwvoer beter? Waar kunt u optimaliseren en hoe pakt u dat aan? Ontdek het op het Ruwvoerplatform Melkers van Morgen op 21 juni 2016.

Het thema van de open dag is dit jaar:  ‘Meer melk van eigen voer!’

Alle belangrijke onderwerpen rondom de ruwvoerteelt komen tijdens de open dag aan bod, waaronder: grasteelt, gras doorzaaien, maisteelt, conservering en voeding, mineralenmanagement en het meten van de gewasopbrengst.  U kunt onder meer tal van demovelden bekijken, demo’s van doorzaaien bijwonen, zien hoe ruitzaai van mais in z’n werk gaat en u laten informeren door specialisten op elk onderdeel van de ruwvoerteelt.

Gewasbeschermingslicentie, module Teelt verlengen
Voor verlenging van de gewasbeschermingslicentie, module Teelt, is een ochtend- en middagronde georganiseerd. U moet zich hiervoor melden om 9.15 uur of 12.45 uur bij de tafel van het AOC. Vergeet niet uw licentiekaart en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. De kosten bedragen €30,- en worden achteraf gefactureerd.Wanneer u wilt deelnemen is het noodzakelijk vooraf in te schrijven www.forfarmers.nl/mvmlicentie of telefonisch via de klantenservice van ForFarmers: 0800 7863 833. Dit kan tot en met 17 juni 2016.