Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiƫntQuick FitVoertaal Melkvee

Optimale bodem voor een maximaal bedrijfsresultaat! Ruwvoerdemo & licentieverlenging

Categorie:Open dag
Adres:Berencamperweg, Nijkerk
Plaats:Nijkerk
Datum:27-08-2015

Optimale bodem voor een maximaal bedrijfsresultaat!

Op 27 augustus organiseert Midland Voeders in samenwerking met ForFarmers een ruwvoerdemo die helemaal in het teken staat van bodemgezondheid. Een unieke gelegenheid om met eigen ogen te zien welk effect uiteenlopende meststoffen hebben op de opbrengst van uw mais. We nemen u mee langs de verschillende maïsrassen en
grasmengsels, de basis voor een optimale ruwvoeroogst op uw bedrijf. Verder zijn er innovatieve objecten te zien, zoals: ruitzaai van mais, alternatieve gewassen, het effect van onkruid- en ziektebestrijding in mais en optimale maaihoogte komen aan bod tijdens de open dag. Daarnaast wordt aandacht besteedt aan optimale bemesting van mais en gras.

Gewasbeschermingslicentie, module Veiligheid & Techniek verlengen
Voor verlenging van de gewasbeschermingslicentie, module Veiligheid & Techniek, is een ochtend- en middagronde georganiseerd. U moet zich hiervoor melden om 9.30 uur of 13.00 uur bij de tafel van het AOC. Vergeet niet uw licentiekaart en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. De kosten bedragen € 40,00 en worden achteraf gefactureerd.

Aanmelden
Voor de exacte indeling en onderwerpen van de dag en om u aan te melden voor de demodag en/of de verlenging van uw spuitlicentie gaat u naar de aanmeldpagina van Midland Voeders. Of telefonisch 0342 462 411. Dit kan tot en met 26 augustus 2015.