Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiƫntQuick FitVoertaal Melkvee

Regiotap Melkvee Agrarisch Centrum Snijders Jager

Categorie:Regiotap
Contactpersoon:AgriTop
Adres:Zalencentrum Mulder, Gramsbergerweg 68
Plaats:Hardenberg
Datum:22-02-2018
Tijd:19:45 - 22:00 uur
E-mailadres:info@acsj.nl
Website:http://www.acsj.nl/

Melken in het fosfaattijdperk: welke route kiest u?

Met de komst van fosfaatrechten is het goed om stil te staan bij uw plannen voor 2018. Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijfsvoering en waar legt u de focus? Kiest u voor meer melk per koe eventueel in combinatie met minder jongvee of kan het ook anders? En wat betekent dit voor de verschillende bedrijfsonderdelen: voeding melkkoeien, transitie, jongvee opfok en ruwvoerteelt? Tijdens de Regiotap krijgt u concrete handvatten én een praktijkvoorbeeld van melkveehouder Dolf Veldhuis om hiermee aan de slag te gaan en uw rendement te verbeteren.

Vanaf 19.45 uur staat de koffie voor u klaar. Om 20.00 uur heten we u welkom. Hierna nemen onze technisch specialist en jongveespecialist u mee in hun presentaties. Tot slot vertelt collega-melkveehouder Dolf Veldhuis u zijn ervaringen uit de praktijk. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gezellige en informatieve avond kan vóór 19 februari telefonisch bij Agrarisch Centrum Snijders Jager 0524 - 55 12 67 of bij uw specialist.

Graag tot ziens op onze Regiotap!