Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiëntQuick FitVoertaal Melkvee

Regiotap Melkvee AgriTop Lelystad

Categorie:Regiotap
Contactpersoon:Carla de Graaf
Adres:Partycentrum De Meeuwenhoeve, Meeuwenweg 28
Plaats:Lelystad
Datum:23-01-2018
Tijd:20:00 - 22:00 uur
E-mailadres:agritop@forfarmers.eu

Melken in het fosfaattijdperk: welke route kiest u?

Met de komst van fosfaatrechten is het goed om stil te staan bij uw plannen voor 2018. Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijfsvoering en waar legt u de focus? Kiest u voor meer melk per koe eventueel in combinatie met minder jongvee of kan het ook anders? En wat betekent dit voor de verschillende bedrijfsonderdelen: voeding melkkoeien, transitie, jongvee opfok en ruwvoerteelt? Tijdens de Regiotaps krijgt u concrete handvatten én praktijkvoorbeelden van collega-melkveehouders om hiermee aan de slag te gaan en uw rendement te verbeteren. 

Vanaf 19.30 uur staat de koffie voor u klaar. Om 20.00 uur heet Wander de Wolde u welkom. Hierna nemen onze specialisten Wim Hessels en Herman Vreekamp u mee in hun presentaties. Tot slot vertelt een collegamelkveehouder u zijn ervaringen uit de praktijk. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Aanmelden:
Aanmelden voor één van deze gezellige en informatieve avonden kan vóór 20 januari via email naar agritop@forfarmers.eu, telefonisch via 0226-427978, of bij uw bedrijfsadviseur.
Graag tot ziens op één van de Regiotaps!