Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiƫntQuick FitVoertaal Melkvee

Studiemiddag Maasland Agri: van kostprijs naar saldo

Categorie:Regiotap
Adres:Omgeving Horst/Venray
Plaats:Omgeving Horst/Venray
Datum:12-02-2015
Tijd:12:30 - 16:00 uur

Beste melkveehoud(st)er,

Maasland Agri en ForFarmers nodigen u uit voor een studiemiddag in informele sfeer waarbij kennisuitwisseling met collega-melkveehouders en de teamleden van Maasland Agri centraal staat. De koffie en broodjes staan om 12.30 uur voor u klaar.

Het thema van deze dag is: ’Van kostprijs naar saldo’. Het quotum verdwijnt, wat is op uw bedrijf de nieuwe grens? Hoe kunt u zorgen voor een optimale voerwinst? Andries-Jan de Boer, zelfstandig adviseur en tevens melkveehouder, laat u zien welke kengetallen in 2015 erg belangrijk worden. Hierbij neemt hij ook de actualiteit, zoals de dalende melkprijs, mee. Na de pauze focust Pierre van Oort, technisch specialist melkvee, op de processen binnen uw bedrijf waar u zelf wél invloed op hebt: melken, jongvee en ruwvoerteelt. Dit zet hij uiteen aan de hand van Melk€fficiënt, het adviesprogramma van ForFarmers dat de financiële en technische gevolgen van bepaalde bedrijfskeuzes inzichtelijk maakt. Tegen 16.00 uur wordt het programma
afgerond en is er gelegenheid voor een drankje.

Interesse?
Meld u dan uiterlijk dinsdag 10 februari aan bij Maasland Agri via www.ForFarmers.nl/maaslandagri of via tel.: 0495 63 10 75. Geef ook het aantal personen aan ons door. Deelname is gratis. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de exacte locatie.

Graag tot ziens op de studiemiddag!

Maasland Agri en het melkveeteam van ForFarmers