Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiëntQuick FitVoertaal Melkvee

25-04-2016

Bijna één op de drie robotbedrijven voert van ForFarmers

Zo’n 30 procent van Nederlandse melkveehouders met een Automatisch Melksysteem (AMS) voert van ForFarmers. Dit is vast te stellen op basis van recente cijfers van de Stichting Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstallaties. Bekend is ook dat onze klanten bovengemiddeld scoren op onder meer levensproductie, melkproductie per koe en vet- en eiwitproductie.

Onze klanten kunnen gebruik maken van ons team van AMS-specialisten. In elke regio van het land zijn zij actief. Deze specialisten werken fulltime met verschillende AMS systemen en hebben de kennis en ervaring om middels een Robot Analyse Programma bedrijfsspecifieke data te analyseren en te vertalen naar praktische adviezen voor onze klanten. Zoals u hieronder ziet resulteert dit onder andere in bovengemiddelde productiescores op de bedrijven van onze klanten.


ForFarmers onderhoudt ook nauwe contacten met de verschillende robotleveranciers om continu de ontwikkelingen in systemen op de voet te volgen en onze visie te delen ten aanzien van voeding en robotsystemen.

Neem voor meer informatie contact op met de AMS-specialist in uw regio.

Informatie aanvragen robotmelken en weidegang

 

Afbeelding: Productie Melkrobotbedrijven ForFarmers