Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiƫntQuick FitVoertaal Melkvee

28-10-2015

ForFarmers introduceert Univit Transitie voor droogstaande koeien

ForFarmers introduceert Univit Transitie, een compleet en geconcentreerd mineralenmengsel voor droogstaande koeien. Het mineralenmengsel is speciaal ontwikkeld voor veehouders die geen transitievoeders (kunnen) voeren. Hiermee voorzien zij de droogstaande koeien in één keer van de extra mineralen, vitaminen en spoorelementen die ook in transitievoer zitten.

Univit Transitie is een compleet en geconcentreerd mineralenmengsel voor droogstaande koeien. Het bevat alle ingrediënten die zorgen voor een maximale ondersteuning van de gezondheid van de koe en haar nog ongeboren kalf. In het mineralenmengsel zitten organisch gebonden spoorelementen die een zeer hoge benutting hebben voor het dier, en daarmee de weerstand extra ondersteunen. Daarnaast bevat het mengsel bestendige choline waardoor het risico op slepende melkziekte wordt verminderd. Ook is bètacaroteen toegevoegd voor een betere biestkwaliteit en ondersteuning van de vruchtbaarheid in de nieuwe lactatie. De toevoeging van hogere niveaus vitamine A, D en E maken het mineralenmengsel compleet.

Toepassing en beschikbaarheid
Univit Transitie is bedoeld voor bedrijven die géén Transitievoeders (kunnen) voeren. De adviesdosering is 150 gram per dier per dag gedurende de hele droogstand. Bij deze adviesdosering krijgt de droogstaande koe alle vitamines en mineralen binnen die nodig zijn voor een gezonde start van koe en kalf. Univit Transitie is per direct beschikbaar.