Zoeken
For the Future of Farming
NOVA Ontwikkeld voor het levenFerm4FarmHet leven begint met VidaAgroscoop

Open innovatiedagen Sterksel

Adres:VIC Sterksel
Plaats:Vlaamseweg 17, Sterksel
Van:19-06-2015 13:00
Tot:20-06-2015 19:00
Website:www.vicsterksel.nl/oid2015

VIC Sterksel organiseert de Open Innovatie Dagen wederom samen met het Partnership 'Innovators van de varkenshouderij en varkensvleesketen'. Alle bedrijven en instanties in dit partnership werken op en om VIC Sterksel aan innovaties voor varkenshouders, met de ambitie de leidende positie van de Nederlandse varkenshouderij in de wereld te bestendigen. Tijdens de Open Innovatie Dagen laten bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek u kennis maken met deze nieuwste innovaties en inzichten. Alle innovaties groot of klein zijn in de praktijk te bezichtigen; hiertoe stelt VIC Sterksel haar stallen en biogas- en mestverwerkingsplein open. Inhoudelijke experts uit bedrijfsleven en onderzoek zijn aanwezig om bezoekers “on the spot” toelichting geven over de uitkomsten van onderzoek en innovaties.

Naast het bekijken van de nieuwste innovaties in en om de stal kunnen bezoekers deelnemen aan themagerichte seminars op het gebied van mest en emissie, rendement, gezondheid en voer(en). De nieuwste inzichten en visies worden hier op innovatieve wijze gepresenteerd door vooraanstaande personen uit de sector.

Kortom: kom kijken in de etalage van VIC Sterksel tijdens de Open Innovatie Dagen Varkenshouderij! Wij zien u graag terug op vrijdag 19 juni vanaf 13.00u tot 19.00u of op zaterdag 20 juni vanaf 10.00u tot 16.00u.