Waar ben je naar op zoek?

Over Vleuten-Steijn Voeders

Vleuten-Steijn Voeders is gevestigd in Sint-Oedenrode en in Deurne. Onze klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland en België.

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de markt van varkensvoer. Met specialistische kennis, hoogwaardige kwaliteit en voersamenstellingen die afgestemd zijn op de bedrijfsomstandigheden en wensen van onze klanten. Zo realiseren we voor onze klanten een zo optimaal mogelijk resultaat.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de varkenshouderij en leveren onafhankelijk advies over voer en voersystemen. Of het nu gaat om droogvoer, brijvoer of gefermenteerd varkensvoer. Vleuten-Steijn Voeders is niet gebonden aan afspraken met derden en kan daarom haar advisering optimaal afstemmen op de wensen van de klant. 

Vleuten-Steijn Voeders is onderdeel van ForFarmers en maakt gebruik van de uitgebreide onderzoeksfaciliteiten en kennisontwikkeling van de moederonderneming. Daar lift u als klant op mee. Wij zijn persoonlijk en hebben korte lijnen in onze aanpak en zijn tegelijkertijd groots en professioneel in de kwaliteit van onze voeders.

Maak kennis met onze specialisten