Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers onderstreept belang samenwerking met "Samen BIG Family"

Varkens die gezond zijn en goed presteren is jouw én onze grootste zorg. Ondanks een uitdagende varkenssector blijven we geloven in een duurzame varkenshouderij in Nederland. Samen met jou werken we daarom dagelijks aan efficiëntie, gezonde varkens en een beter rendement. Dat is namelijk wat een familie doet... zij-aan-zij werken aan hetzelfde doel!

Samen BIG Family

Goede samenwerking is één van de kernpunten voor succesvol ondernemerschap. Daarom leggen wij al jarenlang de handen op elkaar; onze handen op die van jou, jouw handen op die van ons. In goede tijden én in minder goede tijden. Eén familie die elkaar steunt en vooruit helpt. Dát is BIG Family!

Als familie sta je samen sterk. En dat begint natuurlijk al bij het varken zelf. De zeug met biggen en het vleesvarken is de varkensfamilie. Maar ook jijzelf, met je eigen familie en medewerkers op het boerenerf. Ongetwijfeld van onschatbare waarde, persoonlijk en bedrijfsmatig. En wijzelf, het varkensteam van ForFarmers, voelen ons ook samen een familie. Van productie tot varkensspecialist. We delen kennis en werken met elkaar samen. Ook met onze netwerkpartners, zoals de dierenarts.

Onderdeel van BIG Family is dat je als klant profiteert van onze kennis en kunde, afgestemd op jouw wensen. Zo weet je van de hoed en de rand! Ons deskundige varkensteam voorziet jou van een passend assortiment varkensvoeders met bijbehorend advies. Zo streven we samen als één BIG Family naar die duurzame varkenshouderij in Nederland. Wij geloven erin!

Afbeelding: Website header homepage_lopen