Zoeken
For the Future of Farming
ForFarmers fabriekForFarmers headerForFarmers pluimveeForFarmers rundveeForFarmers varkens

Studiemiddag Van de Boom: van kostprijs naar saldo

Categorie:Regiotap
Adres:Hotel-restaurant De Zwaan
Plaats:Dorpsstraat 22, Bakel
Van:22-01-2015 13:00
Tot:22-12-2014 16:30

Beste melkveehoud(st)er,

Van den Boom Voeders en ForFarmers nodigen u uit voor een studiemiddag in informele sfeer waarbij kennisuitwisseling met collega-melkveehouders en de teamleden van Van den Boom Voeders centraal staat.

De koffie staat om 13.00 uur voor u klaar. Het thema van deze dag is: ’Van kostprijs naar saldo’. Het quotum verdwijnt, wat is op uw bedrijf de nieuwe grens? Hoe kunt u zorgen voor een optimale voerwinst? Andries-Jan de Boer, zelfstandig adviseur en tevens melkveehouder, laat u zien welke kengetallen in 2015 erg belangrijk worden. Hierbij neemt hij ook de actualiteit, zoals de dalende melkprijs, mee. Na de pauze focust Pierre van Oort, technisch specialist melkvee, op de processen binnen uw bedrijf waar u zelf wél invloed op hebt: melken, jongvee en ruwvoerteelt. Dit zet hij uiteen aan de hand van Melk€fficiënt, het adviesprogramma van ForFarmers dat de financiële en technische gevolgen van bepaalde bedrijfskeuzes inzichtelijk maakt. Tegen 16.00 uur wordt het programma afgerond en is er gelegenheid voor een drankje.

Interesse?
Meld u dan uiterlijk dinsdag 20 januari aan bij Van den Boom Voeders via E-mail: vandenboom.voeders@forfarmers.eu of tel.: 0492 34 36 14. Geef ook het aantal personen aan ons door. Deelname is gratis.

Graag tot ziens op de studiemiddag!

Van den Boom Voeders en het melkveeteam van ForFarmers