Waar ben je naar op zoek?

Het ForFarmers Boert Bewust-pakket

ForFarmers steunt Boert Bewust. Naast een samenwerking met het landelijke bestuur, wil ForFarmers ook graag iedere Boert Bewust-deelnemer (en daarmee de streken) ondersteunen wanneer hij/zij een activiteit onderneemt voor burgers. Daarom hebben we het ForFarmers Boert Bewust-pakket samengesteld. Deze kan worden aangevraagd door de coördinatoren van de streken.

Afbeelding: Logo Boert Bewust

Wat houdt het ForFarmers Boert Bewust-pakket in?

Het ForFarmers-pakket bestaat uit:

1. Een eenmalig geldbedrag van 250 euro als bijdrage voor de organisatie van een open dag of opname van een video:

 • voor nieuwe Boert Bewust-boeren: activiteit voor onthulling van het Boert Bewust-bord
 • voor bestaande Boert Bewust-boeren: een open dag. Ondersteuning voor een andere activiteit op aanvraag
 • op voorwaarde dat ForFarmers duidelijk zichtbaar is op de open dag of in de video en daarna blijvend op de boerderij. Te denken valt o.a. aan gebruik van het Proud-to-be-a-Farmer-opblaaslogo, vlaggen, aanwezigheid van de ForFarmers-voerspecialist en/of gebruik maken van het ForFarmers boerburgerpakket (zie hieronder)
 • de financiën lopen via de Boert Bewust-streek waar de deelnemer is aangesloten. Indien meerdere Boert Bewust-deelnemers gezamenlijk één initiatief organiseren is de maximale bijdrage 500 euro. Voor kleinere initiatieven als ontvangst van een schoolklas of rondleiding, kan geen financiële vergoeding worden aangevraagd
   

2. Twee ForFarmers Boert Bewust-educatieborden t.w.v. 150 euro:

 • met uitleg over wat een koe/kip/varken zoal eet en doet op een dag. Andere diergroepen zijn niet standaard beschikbaar maar hierover kan overlegd worden
 • op voorwaarde dat deze op een blijvend zichtbare plek op het erf worden opgehangen. Bijvoorbeeld in de ontvangst- of educatieruimte. Indien een dergelijke ruimte niet aanwezig is, dan graag goed toelichten waarvoor en hoevaak de educatieborden gebruikt worden
   

3. Boerburgerpakket

 • Een boerburgerpakket bestaat uit diverse spullen om tijdens de activiteit weg te geven aan bezoekers. Denk aan ballonnen, sleutelhangers, plaktattoos en kleurplaten. De samenstelling kan wisselen. Bij aanmelding graag aangeven hoeveel deelnemers verwacht worden.

Voor wie en door wie

ForFarmers vindt het belangrijk om ook lokaal de deelnemende boeren van Boert Bewust te steunen in hun activiteiten voor burgers. Zichtbaarheid en draagvlak in de regio is immers zeer belangrijk voor kennis over en het voortbestaan van het boeren bedrijf. Klant zijn bij ForFarmers is daarom niet verplicht voor het aanvragen van het ForFarmers Boert Bewust-pakket.

Om de aanvragen in goede banen te leiden en zoveel mogelijk deelnemende Boert Bewust-boeren te kunnen bedienen, kan elke boer éénmalig een aanvraag doen op het ForFarmers Boert Bewust-pakket. De aanvragen worden eens per twee weken behandeld, houd hier rekening mee en doe je aanvraag op tijd.

Aanvraagformulier | ForFarmers Boert Bewust-pakket


Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens

Disclaimer:

Aan bovenstaand aanbod kunnen geen rechten worden ontleend. ForFarmers heeft een maximaal budget en wil dit zo goed mogelijk over de Boert Bewust-streken en deelnemers verdelen en activiteiten ondersteunen. Dit gaat in overleg met het Boert Bewust-bestuur. Een beslissing tot uitkering ligt ten allen tijde bij ForFarmers.