Waar ben je naar op zoek?

Droogstand en opstart

  Transitieaanpak melkvee: TransLac

  Met stijgende productieniveaus en minder beschikbare tijd per koe, vragen we steeds meer van onze koeien. Juist daarom is het belangrijk dat koeien probleemloos afkalven en opstarten. TranLac, de transitieaanpak van ForFarmers,  bestaat uit praktische adviezen en onderscheidende producten die hun kracht in de praktijk hebben bewezen. 

  Meer informatie

  Voeders voor droogstaande koeien

  Tijdens de droogstand legt u de basis voor gemakkelijk afkalven en een probleemloze en productieve volgende lactatie. De transitievoeders van ForFarmers leveren daaraan een essentiële bijdrage en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de droge koe. 

  Meer informatie

  Mineralen voor droogstaande koeien

  Goed droogstandsmanagement resulteert in gemakkelijk afkalvende koeien en een gezonde start van de lactatie. ForFarmers heeft een assortiment Univit-mineralenmengsels ter ondersteuning van de mineralenbehoefte van koeien aan het einde van de dracht.

  Meer informatie

  Droogstand Totaal voor probleemloze transitie

  Wilt u bij uw droogstaande koeien arbeidsgemak, optimale voeropname en minimale selectie? En wilt u een probleemloze droogstand en een optimale start van de verse koeien? Dan is Droogstand Totaal wat u zoekt!

  Meer informatie

  Opstartbrok: Fresh Cow voeders

  Alle pas afgekalfde koeien krijgen in meer- of mindere mate te maken met een negatieve energie balans (NEB). Speciaal voor het ondersteunen van de pas afgekalfde koe heeft ForFarmers Fresh Cow voeders ontwikkeld die helpen om het energiepeil op het juist niveau te brengen.

  Meer informatie