Waar ben je naar op zoek?

Melkveevoeding

  Voedingsaanpak melkvee: Feed2Milk

  Probleemloos melken met gezonde koeien, optimale voerbenutting en de hoogste voerwinst. Dat zijn de doelstellingen van Feed2Milk, dé voedingsaanpak voor melkvee van ForFarmers. 

  Meer informatie

  Assortimentsvoeders voor melkvee

  Het assortiment productievoeders voor melkvee van ForFarmers bestaat uit drie voerreeksen: Power, Top en Prima. Van maximale prestatie tot een scherpe voerprijs: voor elke  bedrijfsdoelstelling is er een geschikte reeks. Naast de productievoeders heeft ForFarmers eiwit- en energievoeders voor een uitgebalanceerd basisrantsoen.   

  Meer informatie

  Bestel hittestressproducten vóór 14 mei en ontvang 10% korting!

  Al vroeg in het voorjaar kunnen dieren last krijgen van hittestress. Bestel uw hittestressproducten daarom op tijd. Dat geeft een gerust gevoel en levert bovendien een aantrekkelijk korting op. Vroeg leveren heeft voor ons namelijk logistieke voordelen en daar belonen wij je graag voor. Bij bestelling vóór 14 mei ontvangt je op onderstaande producten een volle pallet korting van 10%:

  Meer informatie

  Voeren met reststromen van CirQlar

  Naast mengvoeders levert ForFarmers een compleet assortiment aan vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders. Gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service!

  Meer informatie

  RumiBest: meer melk, meer rendement

  Tegen een lage investering de voerwinst verhogen: dat kan met RumiBests, een nieuwe toevoeging voor melkveerantsoenen. RumiBest helpt de koe om ruwvoer beter om te zetten naar melk. Zonder verdere aanpassingen in het rantsoen stijgt de melkproductie, met behoud van vet- en eiwitgehaltes. RumiBest werkt zowel bij goede als mindere kwaliteit ruwvoer. Dus ook bij de mindere kuilkwaliteit van dit jaar kan het een doeltreffende oplossing zijn om de melkproductie beter op peil te houden.

  Meer informatie