Waar ben je naar op zoek?

Ruwvoer

  Hét inkuilmiddel voor gras en mais: SiloSolve FC

  ForFarmers introduceerde in 2017 met SiloSolve FC het eerste inkuilmiddel dat bewezen succesvol is bij zowel het voorkomen van broei als het verlagen van conserveringsverliezen. De praktijk laat steeds weer zien dat met SiloSolve FC behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei.

  Volgens onafhankelijk onderzoek van Groeikracht, hou je met een goed inkuilmiddel 10 procent meer zetmeel over in je mais, wat een waarde vertegenwoordigt van € 200, - per hectare. Maar dat is niet het enige. Zo stabiliseert SiloSolve FC de ingekuilde mais uiterst snel, waardoor de kans op broei en schimmelvorming veel kleiner wordt en de mais zonodig ook al snel na het inkuilen kan worden gevoerd.

  Meer informatie

  Meer melk uit ruwvoer met Terra+

  Met de totaalaanpak TERRA+  wil ForFarmers elke veehouder in staat stellen om meer melk te produceren uit ruwvoer van eigen bodem en te werken aan de best mogelijke benutting van uw kostbare grond.  

  Meer informatie

  Terrascoop: De eenvoudigste route van data naar een ruwvoerteeltplan

  Voor het optimaliseren van de ruwvoerteelt zijn veel databronnen beschikbaar. Denk hierbij aan data uit mestplannen en KringloopWijzer, bodemmonsters, kuilmonsters etc. Maar zet je deze data om naar een praktisch plan?

  ForFarmers gaat jou helpen met het online programma: Terrascoop, waarin we alle gegevens voor een optimale ruwvoerteelt in één overzicht plaatsen. Alle relevante data komen op een eenvoudige manier beschikbaar, zodat gemakkelijk en snel een ruwvoerteeltplan kan worden gemaakt. Dit plan ondersteunt  jouw  bij het optimaliseren van de ruwvoerteelt.

  Meer informatie

  Grasmengsels kies je op voederwaarde en smaak!

  Topgrass combineert de innovaties rond voederwaarde en smaak met eenvoud en keuzegemak: slechts vijf soorten mengsels zijn voldoende om te beantwoorden aan elke bedrijfssituatie en elk doel.

  Meer informatie