Waar ben je naar op zoek?

Agri Service Rivierenland

Al meer dan dertig jaar is Agri Service Rivierenland het dealerbedrijf van Forfarmers in uw regio. In die jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier voor mengvoeders, fourage, meststoffen, zaaigoed en strooisel voor de sectoren melkvee, vleesvee, geiten en schapen. De kracht van ons dealerbedrijf is dat we dichtbij de klant staan, we weten wat er in de regio speelt en stemmen ons advies hierop af. Ons team van specialisten maakt gebruik van de kennis en innovatie van ForFarmers. Zo zetten we niet alleen melkveespecialisten, maar bijvoorbeeld ook robot-, geiten-, vleesvee- en ruwvoerspecialisten in voor onze klanten. Iedereen heeft kennis op een specifiek vakgebied en samen formuleren we het beste advies voor de klant.

Alle verkoopactiviteiten vinden plaats onder de naam Agri Service Rivierenland. De logistiek is uitbesteed aan ForFarmers. Het resultaat: efficiënte logistiek, lage kosten en betere service. En dat biedt voordelen, zowel voor u als voor ons.

Agri Focus Advies is uw partner op het gebied van bijhouden en begeleiden van mestplannen in de veehouderij op basis van de actuele mestwetgeving, vaak incl. BEX en de Gecombineerde Opgave. De Kringloopwijzer biedt u de mogelijkheid om meer mest op uw gronden te plaatsen en daar besteden wij dan ook volop aandacht aan binnen ons advies pakket. De specialisten van Agri Focus Advies hebben korte lijnen met de voeradviseurs. Dit is voor de klant een plus omdat er daardoor meestal twee verschillende personen, en dus meerdere ogen, op zijn bedrijf komen. Met beiden hetzelfde doel: een hoog rendement op het boerenerf.”

Afbeelding: Agri_Service_Rivierenland