Waar ben je naar op zoek?

Ondernemers voor ondernemer(s)

Midland Voeders, zelfstandig dealer van ForFarmers en Reudink, is de partner van de ondernemende veehouder, die streeft naar continuïteit, rendement en vernieuwing.

Als zelfstandig, ondernemend bedrijf weten wij net als u wat hier allemaal voor nodig is. Daarom leveren wij kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Een optimaal rendement op het boerenbedrijf realiseren we vooral door het juiste advies te combineren met het juiste voer. Dit bereiken we door nauwe samenwerking tussen adviseur en veehouder. Deze samenwerking is erop gericht om steeds op zoek te blijven naar verbetering. 

Koploper in kennis, dichtbij onze klanten

Onze klanten plukken de vruchten van de samen werking met ForFarmers, die als marktleider in Europa doorlopend investeert in kennis, onderzoek en verbetering. Dit komt alleen ten goede aan de gezondheid van uw dieren, de efficiëntie van uw bedrijf en uw rendement.

Tegelijkertijd staan wij als regionaal dealerbedrijf letterlijk dichtbij onze klanten en houden we de lijnen kort en het contact persoonlijk en vertrouwd.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken neem dan contact op met ons!

Onze aanpak

  • Team van gedreven specialisten met kennis van de sector
  • Kennisteams per onderwerp (jongvee, AMS, weidegang, teelt) voor advies op maat
  • Onderscheidende voer oplossingen
  • Kennis en producten voor ruwvoer teelt
  • Bedrijfsoptimalisatie kringloopwijzer en bemestingsplan

 Met deze aanpak maakt het team van Midland Voeders het verschil!