Waar ben je naar op zoek?

Historie: 'Van hondenkar tot bulkvervoer'

Het van oorsprong familiebedrijf heeft zijn sporen verdiend. Inmiddels is de vierde generatie al werkzaam in het bedrijf. Hermannus Snijders kocht in 1913 het molenaarsbedrijf en de molen van molenaar Nijland. Snijders werd ook wel Mulder Mans genoemd. In de jaren veertig nam zoon Gerrit Jene de zaak -uitgegroeid tot een veevoederbedrijf- over. De derde generatie in de persoon van Herman ging de scepter zwaaien in 1980 en ook zus Geesje trad toe tot het bedrijf, dat langzamerhand uitbreidde. In 1993 kwam er een winkel, waarvan Geesje het gezicht werd en nog steeds is.

In 2003 volgde een fusie met Jan Jager en werd de naam Jager toegevoegd aan de bedrijfsnaam. Jan Jager is inmiddels met pensioen. Sinds een aantal jaren zijn Karin Snijders en Luc Lufting de eigenaren van het bedrijf. Ook de broer van Karin, Gerjan, is als chauffeur werkzaam in het (van oudsher) familiebedrijf.

De winkel groeide uit z'n jasje en besloten werd een fraaie, moderne winkel van zo'n 750 vierkante meter verkoopvloeroppervlak te bouwen die in 2013 werd geopend. Voor de winkel is een ruime parkeerplaats aangelegd. De oude winkel kreeg een nieuwe bestemming als kantoorruimte.

Wat er nu staat is een prachtig bedrijf met het oog op de toekomst. Wat door de jaren gebleven is en altijd zal blijven is de persoonlijke aandacht voor de klant!

Per oktober 2019 is de naam veranderd naar, zoals in de volksmond het ook altijd al genoemd werd, Snijders Wachtum.