Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten vleesvee

  Haal meer groei uit mais met inkuilmiddel SiloSolve FC

  SiloSolve FC is het eerste inkuilmiddel dat bewezen succesvol is bij zowel het voorkomen van broei als het verlagen van conserveringsverliezen. De praktijk laat steeds weer zien dat met SiloSolve FC behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei.

  Meer winnen door minder verliezen

  Met de huidige hoge voerprijzen is het van groot belang om uw eigen ruwvoer maximaal te benutten!  Wist u dat na het oogsten en inkuilen van mais de verliezen aan droge stof en voederwaarde kunnen oplopen tot wel 20%? Dit komt door veld-, conserverings- en broeiverliezen. Door een snelle conservering met melkzuurbacteriën uit SiloSolve FC beperkt u de verliezen en is uw maiskuil sneller stabiel. Door de unieke combinatie van melkzuur- en azijnzuurbacteriën in SiloSolve FC is uw kuil na openen bovendien langer beschermd tegen broei. Dit resulteert in behoud van de geoogste kilogrammen droge stof onder het plastic en behoud van voederwaarde. Eenmaal op de voergang of in de trog blijft uw ruwvoer langer fris waardoor de opname verbeterd en haalt u meer groei uit eigen mais waarmee u op krachtvoer kunt besparen!

  Meer informatie

  Voedingsaanpak luxe vleesvee: Feed2Meat

  De voedingsaanpak vleesvee van ForFarmers, staat voor probleemloze groei van gezonde dieren. De uitgekiende voeders uit het Feed2Meat-assortiment en het deskundig advies van de vleesveespecialist vormen de basis voor een optimale voerbenutting en de beste vleeskwaliteit, resulterend in het hoogste saldo per dierplaats per jaar. Feed2Meat werkt beter!

  Meer informatie

  Voedingsaanpak rosékalveren: Feed2Meat

  Feed2Meat, de voedingsaanpak rosékalveren van ForFarmers, staat voor probleemloze groei van gezonde kalveren. De uitgekiende voeders uit het Feed2Meat-assortiment en het deskundige advies van de vleesveespecialist vormen de basis voor een optimale voerbenutting en het beste saldo per kalverplaats per jaar.

  Meer informatie

  Voerassortiment luxe vleesvee

  Het Feed2Meat-assortiment van ForFarmers is speciaal ontwikkeld voor het luxe vleesvee. Kenmerkend voor dit assortiment zijn de pure en onbewerkte grondstoffen. Ze zorgen voor een trage vertering en zijn dus zeer veilig voor de pens.

  Meer informatie

  Voerassortiment rosékalveren

  Als veehouder moet u kunnen vertrouwen op een goed en voorspelbaar resultaat. Een hoge en constante kwaliteit brokken tegen een zo laag mogelijke kostprijs voor onze klanten is daarom één van onze speerpunten. Door continue innovatie en de meest efficiënte benutting van onze productielijnen trekken we die lijn door naar de toekomst.

  Meer informatie