Waar ben je naar op zoek?

Jongvee

  Aanpak jongveeopfok

  Uw jongvee is de toekomst van uw melkveebedrijf. Met de Vita-voedingsaanpak voor jongvee, gebaseerd op de nieuwste kennis, jarenlange ervaring en (eigen) onderzoek, geeft u uw dieren de allerbeste start. Advies op maat, van kalf tot vaars. Met de begeleiding van onze 100%-Vita-jongveespecialisten en het uitgebreide jongveeassortiment gaat u in vijf stappen van probleemloos afkalven naar een goed producerende vaars.

  Meer informatie

  Het jongveeteam

  Minder dieren, mestwetgeving, duurzaamheid, hogere levensproducties, minder kosten... allemaal (vaak samenhangende) redenen waarom jongvee een speerpunt op elk melkveebedrijf is of zou moeten zijn. En dus óók een blijvend speerpunt is in de strategie van ForFarmers. Hier ligt de basis voor het toekomstige succes van veehouders, én is er nog veel te winnen.

  Meer informatie

  Kalvermelk: VitaMilk

  Een compleet aanbod van kalvermelkproducten. Of u nu kiest voor maximale prestatie of eenvoud.

  Meer informatie

  Veilig naar een maximale groei: VitaMilk Titan

  Op een veilige manier, maximale groei bij uw kalveren behalen? Met VitaMilk Titan geeft u uw kalveren een topstart! Deze nieuwe melkpoeder heeft een unieke samenstelling en bevat een hoog aandeel vet en eiwit, wat naadloos aansluit bij de behoefte van uw kalveren.

  Meer informatie

  Onbeperkt melk verstrekken aan kalveren: VitaMilk Ambient

  Voert u uw (stier)kalveren onbeperkt melk? Kies dan voor VitaMilk Ambient.

  Meer informatie