Waar ben je naar op zoek?

Nationale Intensieve Veehouderijbeurs

Categorie
Beurs
Locatie
Papendal Event & Congres Center
Plaats
Papendallaan 3, Arnhem
Datum
10 mei t/m 12 mei 2022
Tijd
10:00 - 18:00 uur

Op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 mei a.s. neemt ForFarmers deel aan de Nationale Intensieve Veehouderijbeurs (NIV) in Papendal. De NIV is een nieuwe beurs voor de gehele intensieve veehouderijsector.

Eindelijk kan het weer! Elkaar ontmoeten, live gesprekken voeren en netwerken onder het genot van een hapje en drankje. De NIV wordt eens per twee jaar georganiseerd, afgewisseld met Eurotier, centraal in Nederland te Papendal. ForFarmers (sectoren varkens, pluimvee, geiten/schapen), ForFarmers De Hoop en ForFarmers FarmConsult zijn gezamenlijk aanwezig in stand 202.

Beursactie: met ForFarmers naar grote hoogte!

Tijdens de beurs maak je kans op een luchtballonvaart met de enige echte ForFarmers-luchtballon. Hoe kun je meedoen? Bij onze stand liggen invulkaartjes met een quizvraag. Als je deze invult maak je kans om met twee personen mee te gaan in de luchtballon.

Altijd prijs: bezoek je onze stand, dan ga je niet met lege handen naar huis. Iedereen krijgt van onze specialist of accountmanager een sleutelhanger mee met een waardebon. De waardebon is in te wisselen voor het (met korting) laten uitvoeren van één van onze scans of checks.

Graag tot dan!

Afbeelding: Banner NIV Papendal