Cookies Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.
Waar ben je naar op zoek?

Regiotap varkenshouderij (Varsseveld): voeding en gezondheid

Categorie
ForFarmers
Locatie
Zalencentrum De Radstake
Plaats
Varsseveld
Datum
19 november 2019
Tijd
19:45 - 23:00 uur

De varkenshouderij staat voor verschillende uitdagingen als het gaat om voeding en gezondheid. Onderwerpen als vitaliteit, uitval, uniformiteit, etc. zijn aan de orde van de dag. De voeding van uw varkens heeft een onlosmakelijke rol in de ondersteuning van gezondheid. Tijdens de regiotaps vertelt Patricia Beckers, manager Nutritie en Innovatie bij ForFarmers, over de invloed van voer en voermanagement op de verschillende fases van big naar vleesvarken. Vervolgens zoomt Pieter van Rengen, dierenarts bij DAP Lintjeshof, in op darmgezondheid en het belang van goede voeding. Tot slot vertelt varkenshouder Rik Rotink over de relatie van voeding en gezondheid op zijn bedrijf.

Wij verwelkomen u graag om 19.45 uur. Meldt u aan via www.forfarmers.nl/varkens/regiotaps