Zoeken
For the Future of Farming
FarmConsult VergunningscheckHeader fosfaatcalculator herkauwersboer en zoonproductierechtenbiggen 2kuikensmelkvee

Duurzame, diervriendelijke zeugenstal familie Nijhof

De zeugenhouderij uitbreiden met oog voor dierwelzijn, duurzaamheid en maatschappij. De familie Nijhof slaat meerdere vliegen in één klap met de nieuwbouw van een kraam-, dek- en drachtstal waar de dieren meer bewegingsvrijheid hebben. Terwijl de slimme luchtwasser geur, stof, ammoniak én warmte uit de stallucht haalt.
Klik voor meer info en foto’s

Duurzame zeugenstal familie Nijhof

Melkveestal familie de Winter

De familie De Winter heeft een zeer ruime 3+0 ligboxenstal gebouwd met 119 ligboxen. Er is veel aandacht besteed aan arbeidsgemak en dierenwelzijn. De stal voldoet aan de eisen van MDV.
Bekijk de diashow

Bouw te Selle Winterswijk

Pluimveestal familie Kemper

De familie Kemper heeft een stal gebouwd voor vleeskuikenmoederdieren. In deze stal wordt gebruik gemaakt van mestbeluchting onder de beun middels een warmtewisselaar. De stal voldoet aan de eisen van MDV.
Bekijk de diashow

Pluimveestal familie Kemper

Vleesvarkensstal familie Rientjes

Rientjes Raalte BV heeft een stal gebouwd voor 2.900 vleesvarkens. In de stal is veel aandacht besteed aan dierenwelzijn, energiebesparing en arbeidsomstandigheden. De stal is voorzien van zonnepanelen, een uitgebreide voerkeuken en voldoet aan de eisen van MDV.
Bekijk de diashow

Vleesvarkensstal familie Rientjes

Vleesvarkensstal familie van Son

De familie van Son heeft een stal gebouwd voor 2.064 vleesvarkens. In de stal is veel aandacht besteed aan dierenwelzijn. De stal wordt middels het “Pardoel-systeem” geventileerd en is voorzien van een luchtwasser en brijvoerinstallatie.
Bekijk de diashow

Vleesvarkensstal familie van Son