Waar ben je naar op zoek?

Bedrijfsprofiel

ForFarmers Nederland biedt complete voeroplossingen voor de (biologische) veehouderij. Met onze missie ‘For the Future of Farming’ zetten wij ons in voor een toekomstbestendig boerenbedrijf en een verdere verduurzaming van de agrarische sector.

Ons doel is helder: bijdragen aan een goed rendement en een robuust lange-termijnverdienmodel. Hoe? Door voorop te lopen met kennis, advies, ondersteuning en producten op het boerenerf. Dicht bij de boeren, oplossingsgericht en met een open blik op de toekomst. Met als resultaat: een bijdrage aan betaalbaar en duurzaam voedsel, For the Future of Farming.

ForFarmers Nederland is een dochteronderneming van ForFarmers N.V. dat met een afzet van circa 8,4 miljoen ton diervoeders een vooraanstaand speler in Europa is. ForFarmers N.V. is actief in Nederland (hoofdkantoor), Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk en exporteert naar diverse landen binnen en buiten Europa. ForFarmers heeft circa 2.400 medewerkers. De omzet bedroeg in 2023 circa € 3 miljard. ForFarmers N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

ForFarmers in de keten