Waar ben je naar op zoek?

Veiligheid op het boerenerf centraal in samenwerking ForFarmers en Polem

Persbericht Persbericht6-6-2018

ForFarmers, leverancier van complete voeroplossingen voor veehouders, is een samenwerking aangegaan met Polem, producent van glasvezelversterkte kunststof silo’s en tanks en specialist op het gebied van voeropslag. De samenwerking is erop gericht om te komen tot betere en veiligere opslag van (voer)producten bij ForFarmers-klanten. Dit betreft de opslag van mengvoer, concentraten, enkelvoudige droge voeders en vloeibare voeders en meststoffen.

Veiligheid in het algemeen, waaronder die van haar medewerkers op het boerenerf, is een belangrijke waarde voor ForFarmers. Om klanten bewust te maken, inventariseren en beoordelen speciaal getrainde medewerkers van ForFarmers de veiligheid op het boerenerf. In deze inventarisatie wordt ook de kwaliteit van de silo’s bekeken. Dit was aanleiding om de handen ineen te slaan met Polem. “Veiligheid op het erf blijft uiteraard de verantwoordelijkheid van de klant”, benadrukt Jeroen Franck, Distributiemanager bij ForFarmers. “Wij zetten echter graag onze expertise in om de bewustwording te vergroten en ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen. Via Polem en haar dealernetwerk kunnen we klanten nu een concrete oplossing bieden.” 

Afbeelding: Tekenen overeenkomst Polem_720x290
V.l.n.r.: Tonny Cattier (verkoopadviseur Polem), Stefan Andersson (managing director Polem), Koen Brinkman (BU director Total Feed Support ForFarmers), Jeroen Franck (distributiemanager ForFarmers).

Veilige voeropslag

Tonny Cattier, verkoopadviseur van Polem: “We zijn verheugd over deze samenwerking. Zowel ForFarmers als Polem wil vooral bereiken dat veehouders én medewerkers de noodzaak inzien van een veilige voeropslag.” In dit kader verzorgt Polem voor medewerkers van ForFarmers een opleiding en informatiemateriaal over silo’s en hun toepassing. Hiermee zijn de verkoopteams van ForFarmers beter toegerust om dit thema met klanten te bespreken en hen te adviseren.

“Als bij een inventarisatie een issue met een silo wordt geconstateerd, krijgen we vaak de vraag of ForFarmers hierin iets kan betekenen”, zegt Franck. “Dankzij de samenwerking met Polem kan dat nu en kunnen we klanten op deze manier stimuleren te zorgen voor een veilige omgeving, zowel voor henzelf als voor alle bezoekers die op het erf komen.”

De samenwerking is ingegaan per 1 juni 2018 en wordt in eerste instantie aangegaan voor twee jaar, met de intentie dit te verlengen.