Waar ben je naar op zoek?

The Total Feed Business

Als veehouder heeft u te maken met toenemende aandacht van de maatschappij voor een duurzame voedselproductie, voedselveiligheid en dierenwelzijn. ForFarmers ondersteunt u hierbij met (voer)producten, bijbehorend advies en hulpmiddelen. Iedere veehouder heeft zijn eigen wensen en daar komen we graag aan tegemoet. U krijgt een oplossing, passend bij uw doelstellingen, voersysteem en bedrijfssituatie. Dat zorgt voor een beter rendement en arbeidsgemak op het boerenerf. 

Voer, advies en hulpmiddelen

ForFarmers is van oudsher sterk in het ontwikkelen en produceren van mengvoer en aanvullende voeders voor veehouders. De kernactiviteiten zijn de productie en de logistiek van voer en het leveren van innovatieve Total Feed-oplossingen, bestaande uit (voer)producten, advies en hulpmiddelen om uw bedrijfsdoelen vast te stellen en de resultaten te monitoren. 

Het productaanbod van ForFarmers varieert van mengvoer, jongdiervoeders en speciaalvoer tot vloeibare voeders, losse grondstoffen, zaaizaden (gras en mais) en meststoffen. Ons advies richt zich op alle aspecten van diervoeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling.

De hulpmiddelen omvatten programma’s, producten en diensten waarmee u doelen kunt stellen, resultaten kunt monitoren en vergelijken. Met onze aanpak stemmen we onze producten en advisering gedurende de hele productiecyclus op het boerenbedrijf op elkaar af. We leveren een totaaloplossing. Met als resultaat: een beter rendement en een gezonde veestapel!