Waar ben je naar op zoek?

Visie, missie en strategie

Onze visie

ForFarmers is marktleider binnen de Europese diervoedersector. In de agrarische sector hebben wij voortdurend te maken met veranderingen en eisen op het gebied van duurzaamheid, wetgeving en klantbehoeften. Tegelijkertijd groeit de vraag naar dierlijke eiwitten in de wereld, wat leidt tot meer productie in regio’s buiten ons huidige werkgebied. Dit vraagt om innovatieve en duurzame voeroplossingen en adviezen op het boerenerf.

Onze missie

Onze missie - For the Future of Farming – is om die reden relevanter dan ooit: wij werken zij aan zij met veehouders zodat zij succesvol op een duurzame wijze gezonde voeding kunnen produceren.  Het is onze belofte aan agrarische ondernemers om samen met hen te werken aan hun langetermijnsucces en dat van de agrarische sector als geheel.

Onze strategie

In het licht van For the Future of Farming werken we continu aan kennisontwikkeling en innovatie. Dit doen we waar mogelijk lokaal, dicht bij de klant. Om dit te realiseren, hebben we vijf strategische principes bepaald voor onze strategie. Lees meer over onze strategie 2025.

Onze kernwaarden

Passionate | Responsible | Open-minded | United | Deliver

Onze kernwaarden maken duidelijk waar we voor staan, ze zijn de kern van onze bedrijfscultuur.
U ervaart deze kernwaarden in ons gedrag en onze manier van werken.