Waar ben je naar op zoek?

Capri Productiescan

Afbeelding: Capri-aanpak

Gezond richting piekproductie en daarna goed duurmelken

Hoe kunt u met behulp van de juiste voeding sturen op optimaal duurmelken van uw melkgeiten? Vraag ForFarmers naar de Capri Productiescan en u krijgt eenvoudig in beeld wat het verdienpotentieel van uw melkgeiten is en op welk vlak in uw bedrijfsvoering de meeste winst te behalen is.

Hoe werkt de Capri Productiescan?

Eén van onze geitenspecialisten komt bij u langs en beoordeelt het management rondom de melkproductie van uw (duurmelk)geiten. Zaken als voeding, gezondheid, klimaat, conditie, maar ook  de historie/opfok komen aan bod. Dus alle facetten op het gebied van ruwvoer, opfok, transitie en melkgeiten. Via de Capri Productiescan ziet u in één oogopslag op welke onderdelen u het snelst kunt verbeteren voor een hogere melkproductie.

Plan van aanpak

Hebben uw geiten de potentie om de melkproductie te verbeteren? Dan maken we samen met u een plan van aanpak waarin we rekening houden met uw bedrijfsdoelen en -management. We kijken niet alleen naar de mogelijkheden met een aangepast rantsoen, maar bijvoorbeeld ook naar het transitiemanagement, de ruwvoerwinning en de lammerenopfok. Zo gaan we samen voor het maximale rendement. 

Interesse in de Capri Productiescan op uw bedrijf?

Wilt u weten waar het verdienpotentieel op uw bedrijf ligt? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Aanmeldformulier Capri Productiescan

Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens