Waar ben je naar op zoek?

Ontmoet ons geitenteam

Het geitenteam deelt haar kennis zodat de melkgeiten jaarrond gezond blijven en een constante melkproductie laten zien. 

Met onze jarenlange ervaring met duurmelkgeiten en een uniek voedingsadvies, inclusief speciaal krachtvoer voor duurmelkers, helpen we je verder en loopt het nog beter op jouw bedrijf. Het unieke aan ons geitenteam is dat je advies kunt inwinnen bij meerdere specialisten. Alle geitenspecialisten hebben niet alleen verstand van voeding, maar ook van alle bijkomende managementmaatregelen op een geitenhouderij. Daarnaast beschikt ons team over specialisten met solide kennis over ruwvoer, opfok, klimaat, wet-&regelgeving en bedrijfsstrategisch advies. Dit team werkt samen met jou aan de toekomst van jouw bedrijf: For the Future of Farming.

Afbeelding: Capri geitenteam 2023

Toegewijde specialisten

Het geitenteam bestaat uit geitenspecialisten, een technisch specialist, een ruwvoerspecialist, een nutritionist en een marketing- en productmanager. Een aantal teamleden heeft een specialisatie, zoals opfok, transitie of bedrijfsstrategisch advies. 

Het team heeft korte lijntjes met de collega's van inkoop, nutritie en productie en buiten de eigen organisatie nauwe contacten met netwerkpartners, zoals de dierenarts. Zo wordt alle kennis en ervaring rondom de geitenhouderij gebundeld en gedeeld met jou.

  • Toegewijde specialisten
  • Passie voor geiten
  • Oplossingsgerichte voeders
  • Doelgerichte aanpak: plan - do - check - act

Doelgerichte aanpak

Samen met jou werken de specialisten aan het behalen van bedrijfsspecifieke doelstellingen via een concreet plan van aanpak: plan - do - check - act. Door de kennis en ervaring van het geitenteam te combineren met deze doelgerichte aanpak komen onze geitenvoeders nog beter tot hun recht. Het resultaat is een goed rendement op jouw bedrijf.  

Wil je inzicht in het verdienpotentieel van jouw bedrijfsmanagement: van opfok, dekstrategie tot duurmelkaanpak? Vraag dan bij onze geitenspecialist of dealer om een Capri Productiescan.

Meer weten? 

Wil je meer weten over het geitenteam? Of contact met één van de specialisten? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in.