Waar ben je naar op zoek?

Ontmoet ons geitenteam

Het geitenteam deelt haar kennis zodat de melkgeiten jaarrond gezond blijven en een hoge melkproductie realiseren. 

Het unieke van ons geitenteam is dat u advies kunt inwinnen bij meerdere specialisten. Uw geitenspecialist adviseert u op het gebied van voeding en management. Daarnaast beschikt ons team over specialisten met solide kennis over ruwvoer, opfok, klimaat, wet-&regelgeving en bedrijfsstrategisch advies. Dit team werkt samen met u aan de toekomst van uw bedrijf: For the Future of Farming.

Afbeelding: Capri Geitenteam 2022

Toegewijde specialisten

Het geitenteam bestaat uit geitenspecialisten, een technisch specialist, een ruwvoerspecialist en een nutritionist. Een aantal teamleden heeft een specialisatie, zoals opfok, transitie of bedrijfsstrategisch advies. De specialisten werken samen met het Nutritie & Innovatie Centrum (NIC) van ForFarmers. Ook heeft het team korte lijntjes met productie en buiten de eigen organisatie nauwe contacten met netwerkpartners, zoals de dierenarts. Zo wordt alle kennis en ervaring rondom de geitenhouderij gebundeld en gedeeld met u.

  • Toegewijde specialisten
  • Passie voor geiten
  • Oplossingsgerichte voeders
  • Doelgerichte aanpak: plan - do - check - act

Doelgerichte aanpak

Samen met u werken de specialisten aan het behalen van bedrijfsspecifieke doelstellingen via een concreet plan van aanpak: plan - do - check - act. Door de kennis en ervaring van het geitenteam te combineren met deze doelgerichte aanpak komen onze geitenvoeders nog beter tot hun recht. Het resultaat is een goed rendement bij uw geitenhouderij. 

Wilt u inzicht in het verdienpotentieel van uw bedrijfsmanagement: van opfok, dekstrategie tot duurmelkaanpak? Vraag dan bij uw geitenspecialist of dealer om een Capri Productiescan.

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer weten over het geitenteam? Of contact met één van de specialisten? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in.