Waar ben je naar op zoek?

RumiBest: meer melk, meer rendement

Afbeelding: RumaxX_geiten melkstal

Tegen een lage investering de voerwinst verhogen: dat kan met RumiBest, een nieuwe toevoeging voor geitenrantsoenen. RumiBest helpt de geit om ruwvoer beter om te zetten in melk. Zonder verdere aanpassingen in het rantsoen en bij gelijkblijvende voeropname stijgt de melkproductie. Dankzij deze toevoeging kunnen de geiten hun melkproductie nog beter op peil houden. 

RumiBest bestaat uit plantextracten en tanines die de pensmicroben stimuleren en daarmee zorgen voor een efficiëntere omzetting van ruwvoer naar melk. Na een aanpassingsperiode van circa twee weken zijn de positieve effecten op de melkproductie al zichtbaar en stabiel.

Resultaat voerproeven: 4% meer melk

In voerproeven onder gecontroleerde omstandigheden resulteerde de toepassing van RumiBest consequent in een melkproductiestijging van 4% meer melk. 

Een rantsoenefficiëntie op stalniveau van >1,4 is mogelijk!

Aan het rantsoen hoeft de geitenhouder niets aan te passen om de melkproductiestijging te behalen, je moet alleen RumiBest aan het rantsoen toevoegen (15 gram/geit/dag). Met de inzet van RumiBest bij hoogproductieve bedrijven is een rantsoeneffciëntie van 1,4 of meer haalbaar. Kortom: RumiBest is de sleutel naar een hogere voerefficiëntie!

Makkelijk aan het rantsoen toe te voegen

RumiBest is verkrijgbaar als:

  • Zakgoed 15101 RumiBest Z20 (dosering 15 gram/geit/dag)

Het product is Non-GMO en dus ook geschikt voor VLOG. Het is exclusief verkrijgbaar via ForFarmers.

 

Meer weten over RumiBest?

Wilt u RumiBest bestellen of meer weten over de mogelijkheden om RumiBest toe te voegen aan het rantsoen van uw geiten? Of heeft u een andere vraag over het rantsoen en het verhogen van de voerwinst? Neem contact op met uw geitenspecialist, accountmanager, klantenservice Herkauwers of uw regionale ForFarmers-dealer. We helpen u graag verder!