Waar ben je naar op zoek?

DML-activiteiten ForFarmers verder onder merknaam CirQlar

15-3-2024
Afbeelding: Newsletter image - CirQlar - 570x340

Sinds begin dit jaar gebruiken we voor vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders (voorheen ForFarmers DML) de merknaam CirQlar Nutrition. Waarom CirQlar? De naam zegt het eigenlijk al: hiermee willen we het verhaal over de kracht van het gebruik van reststromen in de veehouderij voor een duurzame productie van voedsel nadrukkelijker op de kaart zetten!

Benut met ons de kracht van reststromen!

Onder de naam CirQlar blijft ForFarmers een compleet aanbod reststromen voor melkvee, vleesvee, geiten, varkens en kippen aanbieden. Een uitgebalanceerd voeraanbod met reststromen draagt bij aan een efficiënte productie, gezonde dieren en een goed rendement. Daarnaast zet het team CirQlar haar netwerk en kennis in om te zorgen voor een constant en zo mogelijk groter aanbod van reststromen. Hierbij kunt u rekenen op de jarenlange ervaring van het team en rekenen op een goede service. En zo werken we samen aan minder verspilling en een duurzame keten om hoogwaardig voedsel te produceren.

U ziet CirQlar de komende tijd terug in onze communicatie over reststromen. Onder andere op onze website en op social media. Wilt u meer weten over CirQlar? Dan kunt u terecht op www.cirqlar-nutrition.nl. De website van ForFarmers DML houdt daarmee op te bestaan, maar ons productenaanbod vindt u dus voortaan op www.cirqlar-nutrition.nl. En uiteraard kunt u ook terecht bij uw vertrouwde contactpersoon binnen onze organisatie. Samen gaan we voor een toekomstgericht voedselsysteem. Benut met ons de kracht van reststromen!