Waar ben je naar op zoek?

Nieuw hittestressproduct: Capri Summer Edition nGMO

Seizoensnieuws Seizoensnieuws21-4-2020
Afbeelding: geit-3

Om geiten te ondersteunen bij warme perioden kunt u hittestressproducten inzetten, maar niet ieder voersysteem is geschikt om snel te schakelen en/of om losse hittestressproducten bij te voeren. Daarom introduceert ForFarmers de nieuwe brok Capri Summer Edition nGMO.

Deze brok is verrijkt met een buffer en op belangrijke nutriënten aangepast, zodat pensverzuring en/of dunne mest op warme dagen wordt voorkomen.

Uitgebreid getest en op nutriënten aangepast

Capri Summer Edition nGMO hebben we in samenwerking met ons Nutritie- en Innovatiecentrum (NIC) ontwikkeld en getest. Met name de aanpassing in nutriënten, zowel op pens- als darmniveau, geeft voldoende ondersteuning om hittestress-problemen voor te zijn.

Inzet Capri Summer Edition nGMO

De Capri Summer Edition nGMO is te bestellen met code 20950. Start tijdig, voorafgaand aan de warme periode, met het product en blijf het enige tijd na de warme periode doorvoeren. Zo kunt u de gevolgen van slush feeding (overvreten) ondervangen. Bespreek de inzet met uw specialist of accountmanager. En bekijk ons hittestressprotocol. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw specialist, accountmanager, uw locale dealer of onze klantenservice Herkauwers. Wij helpen u graag verder!