Waar ben je naar op zoek?

Care+: probiotica en prebiotica standaard in onze melkpoeders voor geitenlammeren

Seizoensnieuws Seizoensnieuws15-2-2019

Onze melkpoeders voor geitenlammeren bevatten alles wat het jonge geitenlam nodig heeft voor een goede start. En die goede start heeft ze nodig, zodat ze als geit op een duurzame, veilige en gezonde wijze langdurig melk kan geven. Wat is nou zo kenmerkend voor onze VitaMilk Capri melkpoeders?  

Care+
VitaMilk Capri melkpoeders bevatten standaard Care+, een mengsel van natuurlijke ingrediënten, pro- en prebiotica dat de weerstand ondersteunt en onder andere darminfecties helpt te voorkomen. Kenmerken van VitaMilk Capri producten zijn verder de uitstekende oplosbaarheid en het makkelijk spenen van de lammeren. VitaMilk Capri is geschikt voor zowel emmer-, speen- en machinevoedering. 

Afbeelding: Geitenlammeren aan kunstmelk speenemmer (gekocht Twan Wiermans) - website format

Welk melkpoeder voor welk geitenlam?

VitaMilk Capri Solide
VitaMilk Capri Solide is een smaakvol en veilig allround melkpoeder samengesteld uit zuivelgrondstoffen aangevuld met een klein  deel plantaardig eiwit van hoogwaardige kwaliteit. De melk is rijk aan energie en eiwit voor het jonge geitenlam. De samenstelling van het product bevordert een snelle opname van  krachtvoer. Dit is essentieel voor een goede penswandontwikkeling en het makkelijk spenen van de geitenlammeren. 

VitaMilk Capri Max
VitaMilk Capri Max is uitermate geschikt voor zowel de eerste 2-3 weken van de opfok van geitenlammeren als voor het afmesten van bokjes. Het product bevat hoge percentages vet en eiwit en 100% zuiveleiwitten en zorgt voor een hoge groei.

VitaMilk Lam Avanti 
VitaMilk Lam Avanti is een goedkoper alternatief dan de Capri Max voor het afmesten van bokjes (21-dagen-regeling)

Sprayfo-producten 
Sprayfo-producten voor geitenlammeren zijn ook bij ForFarmers verkrijgbaar. 

Ook interessant