Waar ben je naar op zoek?

Vernieuwde voedingsaanpak voor geiten: CAPRI melkt gezond!

Wist u dat... Wist u dat...4-11-2019
Afbeelding: Capri-aanpak

ForFarmers introduceert haar vernieuwde voedingsaanpak voor geiten: CAPRI melkt gezond! Onze CAPRI-voeders zijn aanvullende mengvoeders die aansluiten bij uw ruwvoer. Het staat garant voor probleemloos werken met gezonde, goed producerende geiten. Goed voer en vakkundig advies van uw geitenspecialist zorgen voor een hoge voerwinst, uitstekende melkproductie, soepele transitie en veilige opfok.
CAPRI melkt gezond!

Waarom een vernieuwde aanpak?

Als u het juiste rantsoen voert, blijven de geiten gezond en wordt het ruwvoer beter benut, waardoor u meer melk uit ruwvoer haalt. Juist op het gebied van kwaliteit en typen ruwvoer is er de laatste jaren veel veranderd in geitenrantsoenen. Zo zien we tegenwoordig vaak snellere rantsoenen met een hoger aandeel eiwit in de kuilen. Hierdoor nam de vraag naar maatwerkvoeders toe. Daarop besloot ForFarmers om de huidige CAPRI-aanpak te optimaliseren.   

Prima, Optima en Maxima voerreeks

We introduceren nu naast de bestaande reeksen Prima - Voer voor de meest scherpe prijs-prestatieverhouding en Maxima - Voer voor de hoogste prestatie per geit – ook een Optima reeks. Dit betreft voer voor een optimale voerwinst. Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstelling kunt u uit de drie voerreeksen Prima, Optima of Maxima kiezen. Zo haalt u het maximale rendement uit uw geitenhouderij.

Met de aanpassingen in ons assortiment is deze weer helemaal up-to-date. Het sluit volledig aan bij de huidige behoeften in de markt en het type ruwvoer. Met het nieuwe assortiment hebben we voor iedere geitenhouder een passende brok en prijs.