Waar ben je naar op zoek?

Wist u dat… ForFarmers ook dé specialist in VLOG-voer voor geiten is?

Wist u dat... Wist u dat...20-7-2018

Zuivelbedrijven in Nederland en België vragen steeds vaker melk van geiten die VLOG-gecertificeerd mengvoer krijgen. VLOG staat voor: Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik, een Duits keurmerk voor niet genetisch gemodificeerde (NGMO) levensmiddelen. Diverse Duitse retailers verkopen alleen nog dit soort levensmiddelen. Omdat Nederland veel (geiten)zuivelproducten naar Duitsland exporteert zet de trend nu ook in Nederland door.  

ForFarmers speelt in op groeiende markt

ForFarmers heeft reeds jarenlange ervaring met de productie en toepassing van VLOG-voeders. Naast de bestaande VLOG-gecertificeerde fabrieken in Duitsland en Nederland, wordt momenteel in Deventer gewerkt aan de herinrichting van een grootschalige gespecialiseerde productiefaciliteit voor VLOG gecertificeerd voer. Daarmee spelen we in op de steeds groter wordende vraag naar VLOG-voer in Nederland. Lees hier meer>

Geitenhouders merken geen verschil

Een aantal Nederlandse geitenhouders zijn inmiddels overgestapt en zij merken weinig verschil. De smakelijkheid van het voer is niet veranderd en de droge stof opname blijft goed. Daarnaast blijft er ook voldoende keuze, want ForFarmers heeft een ruim assortiment VLOG-gecertificeerd mengvoer voor geiten.

Afbeelding: geitenbrok

Wilt u meer weten?

Heeft uw zuivelonderneming plannen richting Non GMO? ForFarmers biedt een totaal assortiment aan VLOG-voeders voor melkgeiten dat zes dagen per week leverbaar is. Neem contact op met de geitenspecialist van ForFarmers voor extra advies.