Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten ruwvoer

  Het belang van een juiste maisrassenkeuze

  Mais is een essentiële schakel in Terra+, de totaalaanpak van ForFarmers voor meer melk uit ruwvoer. Een juiste rassenkeuze en een optimale teelt dragen direct bij aan verhoging van het rendement uit voer van eigen land.

  Het voorkeursassortiment van ForFarmers bestaat uit voor u geselecteerde toprassen van de rassenlijst (CSAR – PMO). Het zijn de beste maisrassen voor uw vee met de hoogste voederwaarde en beste landbouwkundige eigenschappen. Afhankelijk van uw specifieke bedrijfssituatie kunnen we gezamenlijk met u de juiste keuze maken.

  Meer informatie

  Gewasbescherming voor gras en mais

  Doordachte gewasbescherming is een essentieel onderdeel bij het streven naar een hoge kwantiteit en kwaliteit gras of mais per hectare. De juiste timing, middelenkeuze en toepassing van middelen vraagt om specifieke kennis die onze teeltspecialisten graag met u delen. 

  Meer informatie

  Grasmengsels kies je op voederwaarde en smaak!

  Topgrass combineert de innovaties rond voederwaarde en smaak met eenvoud en keuzegemak: slechts vijf soorten mengsels zijn voldoende om te beantwoorden aan elke bedrijfssituatie en elk doel.

  Meer informatie

  SiloSolve FC: "Dé kuilverbeteraar"

  De eerste en tweede snede van het jaar zijn kwantitatief en kwalitatief vaak de beste sneden. Door SiloSolve FC toe te voegen haalt u nog meer rendement uit het geoogste gewas. 

  Meer informatie

  Bodemverbeteraars

  De pH (zuurtegraad) van de bodem op peil brengen doe je met kalk. Wie het organische stofgehalte van de grond snel wil verhogen, heeft baat bij compost, een meststof met veel stabiel organisch materiaal per kilo fosfaat. Gips is een uitstekende structuurverbeteraar. Deze calciummeststof heeft zich zowel op kleigronden als op (lemige) zand- en dalgronden bewezen.

  Meer informatie